Digitální agentura FACE UP oznámila partnerství s Kentico Software a stala se Kentico Bronze Partnerem.

Kentico je jedna z nejvyspělejších webových platforem na světě, která umožňuje snadnou správu webového obsahu, umožňuje řízení zákaznické zkušenosti na internetu a poskytuje firmám celou řadu moderních on-line marketingových funkcí.

Značka FACE UP patří k významným hráčům na reklamním, mediálním a on-line trhu již od roku 1993. V naší digitální agentuře propojujeme znalost pokročilých digitálních technologií s mnohaletými zkušenostmi v oblasti ATL/BTL komunikace a PR. Nabízíme tak kompletní marketingovou expertízu na jednom místě a jsme kvalitním partnerem pro střední a velké nadnárodní klienty.

„Klienti od naší agentury očekávají nejmodernější webová řešení a my očekáváme, že partnerstvím s Kentico Software našim klientům budeme schopni nabídnout nejpokročilejší on-line marketingové funkcionality a snadnou správu jejich webu,“ říká Jan Boleslavský, CEO digitální agentury FACE UP. „Využitím EMS Kentico jsme schopni pokrýt ty nejnáročnější požadavky našich klientů a dodat jim požadovaný produkt včas a za dobrou cenu.“

„Je správné vybrat si řešení, které je správné pro váš webový projekt, ale úspěch často záleží na schopnostech a expertíze implementátora, který váš web připravuje.,“ řekla Dana Toušová, Channel Marketing Manager v Kentico. „Díky našemu partnerství s FACE UP jsme si jistí, že koncový uživatel naší internetové platformy získá profesionální služby na nejvyšší úrovni.“

O Kentico

Kentico je all-in-one, CMS, e-commerce a on-line marketingová platforma, která pomáhá zlepšovat obchodní výsledky společností všech velikostí. Poskytuje klientům a partnerům výkonný nástroj k vytváření profesionálních řešení zaměřených na uživatele. Kentico pomáhá klientům řídit uživatelský prožitek zákazníků v současném dynamickém obchodním světě. Kentico řešení obsahuje out-of-the-box funkcionality, customizaci a otevřené API, což umožňuje vývoj a rychlou realizaci webových řešení. Kentico optimalizuje uživatelskou zkušenost skrze on-line platformy díky integrovaným řešením jako jsou on-line marketing, e-commerce a intranet.

O Kentico Software

Kentico Software se sídlem v České Republice bylo založeno v roce 2004. Společnost je Microsoft Gold Certified Partner a má kanceláře v USA, Velké Británii, Holandsku a Austrálii. Kentico má přes 1 000 partnerů z řad digitálních agentur a využívá je přes 25 000 internetových stránek ve 100 zemích světa. Mezi Kentico zákazníky patří například Gibson, Twinings, Ingram Mico, Mazda, Kingspan, Hunter Fan, Starbucks a Allergan.

Kontakt:
Petr Mlynárčik